Profil kompanije

Ронгкин Био-Тецх Цо, Лтд (ХК)

ФАКС: 029-62388781

ФЕЛ: +8618220537895

Е-маил: салес@ронгкинбио.цом

Адреса: Кси'ан Јиансхе Мансион, Кина, Схаанки Схенг, Ксиан Ши, Ианта Ку, Кујианг СхангКуан, Ианта С Рд

Dom > Повратак клијената

Имам твој јинтропин хгх
Хвала за то!
Добар квалитет високог нивоа крви
Моји тестови су следећи: 24.5 нг / мл


HGH blood test report.png


- Курт


Одлично! Производи су врло брзи. Тест у мојој лабораторији, чистим производима, стварно хгх унутра. 3 дана од Кине до Сједињених Држава!

- Јасон глупо


Купио сам 10китс хгх, плави топ. Тестови серумске крви показују тако добро, свиђају ми се, то је оно што ја проналазим, хвала, проследићу следеће наредбе.

- Тони


Моја кожа осећа се добро након што сам користила пептидне производе као што је гхрп-6, вратила се на нормалну здраву кожу. лол!

-- искрен


Им продавац у Великој Британији, један од мојих клијената је изашао с његовим крвним радом које је тестирао за хидгетропин који сам га продао. Тхеис се вратио 25 серума, сјајно!

- Лоли


Последњи ред од 1000грама Тренболон ацетат који сте ми послали био је фантастичан квалитет, заправо најбољи који сам лично урадио тестирање масовних спецификација

- Тајлер САД


Ствари стигле безбедно, хвала вам пуно за сигурно паковање. Надам се да вас нисам увредио питањем да ли је сигурно. Ваши методи су пуни докази.

Цхрис


Невероватно, тако одлично! Никада нисам добијао тако квалитетан цленбутерол прах прије, кленбутерол хцл прах ове компаније је тако савршен! Ефекат прашине цлен толико јак, али ми се свиђа јачи осећај, хаха .... Свидја ми се то пуно. Ја ћу наручити 10кг кленбутеролских прахова 25. јуна. Хвала за добар квалитет производа за мене!

- Мике